Yrityksille

Tyky-päivä

Tyky-päivästä virtaa työpaikalle

Työhyvinvointi on ajankohtainen asia. Milloin teillä viimeksi panostettiin työssä jaksamiseen ja mukavaan yhdessä oloon?
Tervetuloa viettämään rennon sporttinen työhyvinvointipäivä Tapiolan keilahalliin! Asiaa ja rentoutumista sopivassa suhteessa.
Kysy tarjousta yrityksellesi sopivasta Tyhy-paketista tai 0400 618959.

Kokous

kokoushuone

Kokouksessa saa olla hauskaa!

Tapiolan keilahalli on innostava ja kannustava kokouspaikka. Meillä tehokas kokous yhdistyy sujuvasti hyvään ruokaan ja rentoon hauskanpitoon. Aloittakaa tiukalla asialla hyvin varustetussa ja viihtyisässä kokoustilassamme, nauttikaa maistuva lounas ja jatkakaa iltapäivää keilaten.

PUOLEN PÄIVÄN KEILA-KOKOUSPAKETTI sis.kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas, tunti keilailua 26,54 € / henkilö alv 0%
KOKO PÄIVÄN KEILA-KOKOUSPAKETTI sis.kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi, tunti keilailua 45,89 € / henkilö alv 0%

PUOLEN PÄIVÄNKOKOUSPAKETTI (ILMAN KEILAUSTA) sis. kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas 17,45 € / henkilö alv 0%
KOKO PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI (ILMAN KEILAUSTA) sis. kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi 36,80 € / henkilö alv 0%

Illallismenu
Illallismenu palvelee ryhmiä tai yrityksiä, kun kaipaatte hieman parempaa illallista keilailun yhteyteen. Miksi siis lähteä muualle ruokailemaan, kun se onnistuu kätevästi samassa tilassa? Illallismenumme sisältää keittiömme valmistaman herkullisen illallisen oheiselta Illallismenu listalta. Illallisbuffet katetaan rauhalliseen kabinettitilaamme, josta on näkymät keilaradoille.

Keilaruokapaketit – Eat & Bowl Yhdistä keilaukseen ruokailu hauskassa seurassa! Oheiset valmiit ja maukkaat keilaruokapaketit sisältävät kaiken – hyvää ruokaa ja tunnin keilailun keilakenkineen!