Keilailu

Hinnasto 2.9.2019 alkaen

Ratatunnit

Arkisin ennen klo 16 24€ / ratatunti
Ma – to klo 16-21 30€ / ratatunti
La ennen klo 14 ja Su klo 12-14 30€ / ratatunti
Pe klo 16-23, la klo 14-23 ja Su 14-20 38 € / ratatunti (hohtokeilailu)
Opiskeilijat, eläkeläiset arkisin klo 11-16 16 € / ratatunti

Arkipyhäpäivinä ratatunnin veloitus on viikonloppuhinta (30 €) Kenkävuokra 2 € / pari, alle 12-vuotiaat veloituksetta. Eteispalvelu pe-la 2 € / henkilö. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

Eläkeläinen! Pyydä kassalta Seniori-passi!
Seniori-passilla saat joka 5. tunnin veloituksetta (arkipäivisin). Senori-passi käy Tapiolan keilahallissa arkisin ennen klo 16 sekä BowlCircus Sellossa arkisin ennen klo 14.

Sarjakortit

5 kerran kortti 120 € (ei voimassa hohdossa)
10 kerran kortti 240 € (ei voimassa hohdossa)
Kausikortti 1 kk 150 €
Kausikortti 3 kk 360 €
Kausikortti 12 kk 800 €
Hyllypaikka / kausikaappi 40 €

Keilailuvalmennus
Yksityistunti 50 € / tunti
Pienryhmä 2-3 henkilöä 90 € / tunti
Hinnat eivät sisällä ratamaksuja.

Maksuvälineinä käyvät pankki-, luotto-, Electron-, American Express- sekä Diners kortit.
Meillä voit maksaa myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä -kortilla, Virike-seteleillä ja -kortilla, Sporttipassilla sekä Ticket Mind and Bodylla.
Kaikki hinnat sis.alv.

keilaaja
keilaaja

Hohtokeilailu

Tapiolan keilahallissa hohtokeilataan perjantaisin klo 16-23, lauantaisin klo 14-23 sekä sunnuntaisin klo 14–20. Hohtokeilailu on hauska ajanviettotapa isommallakin porukalla. Hohtokeilailu sopii yhtä hyvin lapsiperheille kuin illanviettoon suuntaaville työ- ja kaveriporukoille. Tunnelman takaavat hohtavat ja musiikin tahdissa ohjatut valot, hohtavat radat sekä menoon sopiva musiikki. Vietä hohdokas ilta hyvällä porukalla. Varaa rata tai soita 09 435 5330.

hohtokeilaus

Synttärit

Keilailusynttärit on hauska ja suosittu tapa juhlistaa niin pieniä kuin suuriakin sankareita. Tapiolan keilahallin synttärit sopivat kaikenikäisille; ränniesteet, kevyet pallot ja pienet keilakengät tekevät keilailusynttäreistä mukavan elämyksen myös pienille vieraille. Keilailuelämyksen lisäksi vieraille tarjoillaan tunnelmaan ja tilanteeseen sopivat herkut. Rakenna itse mieleisesi synttärikokonaisuus! Valitse menu, ilmoita vieraiden määrä ja toivottu ajankohta – me hoidamme loput! Varaukset info@tapiolankeilahalli.fi tai 09 435 5330.

 

Synttärimenu 1

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, hodarit, karkkia, jäätelöä. Hinta 9,90€/henkilö.

Synttärimenu 2

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, kurkkulohkoja, hampurilaisen, karkkia, jäätelöä. Hinta 12,90 €/henkilö.

Synttärimenu 3

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, kurkkulohkoja, kanafileitä ranskalaisilla, karkkia, jäätelöä. Hinta 14,90€/henkilö.

Synttärimenut eivät sisällä keilaratahintoja. Keilaratojen hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen. Katso tarkemmin hinnastosta. Synttäreihin liittyviin keilaratavarauksiin sisältyy keilakenkien vuokrat.

Kilpakeilailu

keilaaja
keilaaja

Tapiolan keilahallissa on kilpailtu aina. Sarjapelitoiminta on vilkasta kauden aikana ja henkilökohtaisia kilpailuja pääset kilpailemaan lähes joka viikonloppu. Kauden kilpailukalenteri sekä meneillään oleva kilpailu on päivitetty Helsingin Bowlingliiton sivuille, josta löytyy keskitetysti myös tulospalvelun. Tuloslinkki löytyy tästä. Kiinnostaako kilpaileminen?! Ensilisenssillä pääset aloittamaan kilpailemisen ja pääset harrastuksessasi uudelle tasolle. Katso lisää www.keilailu.fi ja innostu haastamaan itsesi!

Tapiolan Halliliiga on tarkoitettu kaikentasoisille keilaajille. Joukkueessa heittää kerrallaan kaksi henkilöä ja pelaajia voi vaihtaa joukkueessa rajattomasti. Halliliigaa pelataan syys- ja kevätkaudella. Syyskaudella on mukana 12 joukkuetta, jotka pelaavat syys-joulukuussa kerran kaikkia vastaan yhdessä lohkossa. Uusia joukkueita voi tulla taas mukaan kevätkaudelle, jolle otetaan jo ilmoittautumisia vastaan. Kevätkausi starttaa tammi-helmikuussa.

Linkeillä halliliigan syksyn sarjataulukko ja henkilökohtaiset tulokset.

Pro shop

Omien keilailuvälineiden hankita tulee ajankohtaiseksi harrastuksen kiinnostaessa enemmän. Omat keilakengät, oman otteen mukaisesti porattu keilapallo sekä keilalaukku ovat harrastajan ensimmäisiä hankintoja. Tapiolan keilahallin Pro Shop on osa Pallotohtorit Pro Shop ketjua. Pallotohtori Jari Ratia palvelee ammattitaidolla kaikissa keilailuvälinehankinnoissa. Yhteydenotot numerosta 040 708 5315 tai jari.ratia@kaatolupa.fi. Seuraa Pallotohtoreita Facebookissa!
Pro Shop on avoinna sopimuksen mukaan.
Kannattaa soitella, voin olla lähempänä kuin arvaatkaan.

 

pylväsporakone

Harrastetoiminta

keilaajia

Kiinnostaako keilailun harrastaminen?
Keilailuharrastukseen saat lisäpotkua Starttikurssilta. Starttikursseja järjestetään tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Kysy lisää keilahallin henkilökunnalta!

Tapiolan keilahallissa toimii useita keilaseuroja, joihin liittymällä pääset harrastuksessasi eteenpäin. Ensilisenssi on helppo tapa aloittaa keilailuharrastus. Ensilisenssillä pääset kilpailemaan ja saat Suomen keilailuliiton jäsenedut. Lisätietoja löydät Suomen keilailuliiton sivuilta www.keilailu.fi. Keilahallimme henkilökunnalta antaa mielellään lisätietoja.

Koululaisten oma Let’s Bowl keilakerho on 7-18-vuotiaille koululaisille suunnattu harrasteryhmä, jossa on keilailun ohella myös muuta liikunnallista toimintaa. Kerhoon voi osallistua joko kausi- tai kertamaksulla: Kausimaksu 120 e/kausi/kerho (syksy tai kevät) sisältäen keilailun, muun liikunnan, kerhopaidan ja vakuutuksen. Kertamaksu 7 e/kerta sisältäen yhden keilatunnin.
Syksyn harrastuskausi on alkanut ja kerho kokoontuu tuttuun tapaan maanantaisin klo 17. Paikalla on aina valmentaja ja apuohjaaja.
Tervetuloa mukaan kaikki keilailusta harrastuksena kiinnostuneet nuoret!

Muuvi-keilailu Tapiolassa on Espoon kaupungin tarjoamaa maksutonta harrastustoimintaa kaikille 4.-6.luokkalaisille espoolaisille koululaisille. Mukaan pääsee ilmoittautumatta. Muuvi-keilailua on Tapiolassa 3.9.2019 alkaen aina tiistaisin klo 15-16. Lisää tietoa löydät oheisesta harrastushaku linkistä.