Yrityksille

Tyky-päivä

Tyky-päivä, jossa kaikki viihtyvät

Työhyvinvointi on ajankohtainen asia. Milloin teillä viimeksi panostettiin työssä jaksamiseen ja mukavaan yhdessä oloon?
Tervetuloa viettämään rennon sporttinen työhyvinvointipäivä Tapiolan keilahalliin. Asiaa ja rentoa meininkiä sopivassa suhteessa. Keilailu sopii kaikille!
Kysy tarjousta yrityksellesi sopivasta Tyhy-paketista tai puhelimitse 0400 618959.

Kokous

kokoushuone

Sujuvat kokoukset rennolla otteella

Meiltä löydätte innostavan ja mutkattomasti toimivan kokonaisuuden kokouksiin, joissa yhdistätte työnteon viihtymiseen. Kahdessa kokoustilassamme, 20 ja 12 hengen, hoidatte kokoukset sujuvasti ja saatte maittavan tarjoilun asioittenne läpikäymisen höysteeksi. 

Virallisen osuuden jälkeen pääsette vaihtamaan vapaalle keilailun merkeissä. Rennon keilailun lomassa voitte jatkaa luontevasti juttua tai vain keskittyä nauttimaan keilailemisesta.

1/2 päivän kokouspaketti sis.kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas, tunti keilailua 26,54 € / henkilö alv 0%
1/1 päivän kokouspaketti sis.kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi, tunti keilailua 45,89 € / henkilö alv 0%

1/2 päivän kokouspaketti ilman keilailua sis. kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas 17,45 € / henkilö alv 0%
1/1 päivän kokouspaketti ilman keilailua sis. kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi 36,80 € / henkilö alv 0%

Kysy lisää myyntipalvelustamme tai puh. 0400 618959.

Eat & Bowl menultamme löydätte maukkaat kokonaisuudet ryhmänne ruokailuun. Menun voi yhdistää tyky-päivään, kokouksen jälkeiseen illanviettoon tai vaikka pikkujouluihin.

Eat & Bowl – keilaruokapakettimme sisältää valitun menun, tunnin keilauksen sekä keilakengät. 

Kysy lisää ja tilaa tai puh. 0400 618959.