Hinnasto

Hinnasto

Ratatunnit

Arkisin ennen klo 16 30 € / ratatunti
Ma – to klo 16-21 38 € / ratatunti
La ennen klo 14 ja Su klo 12-14 38 € / ratatunti
Pe klo 14-23, la klo 14-23 ja Su 14-20 44 € / ratatunti (hohtokeilailu)
Opiskeilijat, eläkeläiset ma-to klo 11-16 20 € / ratatunti

Arkipyhäpäivinä ratatunnin veloitus on viikonloppuhinta (38 €).

Kenkävuokra 3 € / pari, alle 12-vuotiaat veloituksetta. Eläkeläiskenkävuokra 2,50 € / pari.
Eteispalvelu pe-la 2,50 € / henkilö, alle 12-vuotiaat veloituksetta.

Seniori-passi

Eläkeläisen Seniori-passilla saat joka 5. tunnin veloituksetta (arkipäivisin). Senori-passi käy Tapiolan keilahallissa arkisin ennen klo 16 sekä BowlCircus Sellossa arkisin ennen klo 14.

Sarjakortit

5 kerran kortti 130 € (ei voimassa hohtokeilailussa)
10 kerran kortti 250 € (ei voimassa hohtokeilailussa)
Kausikortti 1 kk 160 €
Kausikortti 3 kk 380 €
Kausikortti 6 kk 600 €
Kausikortti 12 kk 850 €
Hyllypaikka / kausikaappi 45 €

Keilailuvalmennus

Yksityistunti 60 € / tunti. Pienryhmä 2-3 henkilöä 100 € / tunti.
Hinnat eivät sisällä ratamaksuja.

Maksuvälineinä käyvät pankki-, luotto-, Electron- sekä American Express-kortit.
Meillä voit maksaa myös Smartumin, Edenredin, Virikkeen sekä E-passin liikuntaedulla.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sis.alv.

Keilailu

Kootkaa porukka kasaan ja suunnatkaa hohtokeilaamaan! Tapiolan keilahallissa hohtokeilailua perjantaisin klo 14-23, lauantaisin klo 14-23 sekä sunnuntaisin klo 14–20.

Hohtokeilailu on hauska ajanviettotapa isommallakin porukalla ja rento yhdessä tekeminen sopii niin lapsiperheille kuin illanviettoon suuntaaville työ- ja kaveriporukoille. Tunnelman kattoo nostaa näyttävät ja musiikin tahdissa ohjatut valot, hohtovat radat sekä menoon sopiva musiikki.

Tervetuloa viihtymään!

Varaa rata tai soita 09 435 5330.

Synttärit

Keilailusynttärit on hauska ja suosittu tapa juhlistaa niin pieniä kuin suuriakin sankareita. Tapiolan keilahallin synttärit sopivat kaikenikäisille; ränniesteet, kevyet pallot ja pienet keilakengät tekevät keilailusynttäreistä mukavan elämyksen myös pienille vieraille. Keilailuelämyksen lisäksi vieraille tarjoillaan tunnelmaan ja tilanteeseen sopivat herkut.

Rakenna itse mieleisesi synttärikokonaisuus! Valitse menu, ilmoita vieraiden määrä ja toivottu ajankohta – me hoidamme loput! Varaukset info@kaatolupa.fi tai 09-435 5330.

 

 

 

Synttärimenu 1

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, hodarit, karkkia, jäätelöä. Hinta 9,90€/henkilö.

Synttärimenu 2

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, kurkkulohkoja, hampurilaisen, karkkia, jäätelöä. Hinta 12,90 €/henkilö.

Synttärimenu 3

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, kurkkulohkoja, kanafileitä ranskalaisilla, karkkia, jäätelöä. Hinta 14,90€/henkilö.

Synttärimenut eivät sisällä keilaratahintoja. Keilaratojen hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen. Katso tarkemmin hinnastosta. Synttäreihin liittyviin keilaratavarauksiin sisältyy keilakenkien vuokrat.

Kilpakeilailu

Tapiolan keilahallissa on kilpailtu aina. Sarjapelitoiminta on vilkasta kauden aikana ja henkilökohtaisia kilpailuja pääsee kilpailemaan lähes joka viikonloppu. Kauden kilpailukalenteri sekä meneillään oleva kilpailu on päivitetty Helsingin Bowlingliiton sivuille, josta löytyy keskitetysti myös tulospalvelu.

Jos keilailukärpänen on puraissut kunnolla ja kilpaileminen kiinnostaa, voit ostaa edullisen ensilisenssin, jolla pääset aloittamaan kilpailemisen ja harrastuksessasi etenee uudelle tasolle. Lue lisää www.keilailu.fi ja innostu haastamaan itsesi!

Tapiolan halliliiga

Halliliiga harrastajien oma rentohenkinen liiga, joka on tarkoitettu kaikentasoisille keilaajille. Joukkueessa heittää kerrallaan kaksi henkilöä ja pelaajia voi vaihtaa joukkueessa rajattomasti. Joukkueen voi muodostaa täysin vapaasti.
Halliliigaa pelataan syys- ja kevätkaudella. Syyskaudella on mukana 12 joukkuetta, jotka pelaavat syys-joulukuussa kerran kaikkia vastaan yhdessä lohkossa. Uusia joukkueita voi tulla taas mukaan kevätkaudelle, joka alkaa tammi-helmikuussa.

Harrastetoiminta

Starttikurssit

Keilailuharrastukseen saat lisäpotkua Starttikurssilta. Starttikursseja järjestetään tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Kysy lisää keilahallin henkilökunnalta. Seuraava starttikurssi järjestetään 15.-16.4.23 viikonloppukurssina molempina päivinä klo 10-14. Kurssi maksaa 70€ / henkilö ja sisältää 8 tuntia keilailun perusteita teoriassa ja käytännössä. Ilmoittautuminen info@kaatolupa.fi. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta.

Seuratoiminta

Tapiolan keilahallissa toimii useita keilaseuroja, joihin liittymällä pääset harrastuksessasi eteenpäin. Ensilisenssi on helppo tapa aloittaa keilailuharrastus. Ensilisenssillä pääset kilpailemaan ja saat Suomen keilailuliiton jäsenedut. Lisätietoja löydät Suomen keilailuliiton sivuilta www.keilailu.fi. Keilahallimme henkilökunta antaa mielellään lisätietoja.

JUMPPI-keilailu

JUMPPI-keilailu on Espoon liikuntatoimen ja Tapiolan keilahallin mahdollistama maksuton harrasteryhmä 13-18-vuotiaille espoolaisille koululaisille. JUMPPI-keilailuun ei tarvitse ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla kokeilemaan keilailua silloin kun sinulle sopii. JUMPPI-keilailua on joka tiistai klo 16-17. Lisätietoja https://www.harrastushaku.fi/view/9918.
JUMPPI-kerho jatkuu jälleen tiistaisin klo 16-17. Tule ja ota kaverisikin mukaan!

Seniorikeilailu

Keilailu sopii kaikenikäisille ja on mukavaa liikuntaa yhdessä muiden kanssa. Tiesitkö, että eläkeläiset keilaavat erityisen edullisesti arkipäivisin? Senioripassilla saat aina 5. keilatunnin ilmaiseksi. Maanantaisin Tapiolan veteraanikeilaajien vuorolla pääset kisaamaan, jos kilpaileminen on verissä!