Tiukentuneista ravintolarajoituksista johtuen Tapiolan keilahalli on avoinna  maanantaista perjantaihin klo 11-20 (lounas klo 10.30 alkaen) sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-20. 

Huonontunut epidemiatilanne aiheuttaa myös Tapiolan keilahallissa toimenpiteitä. Asiakkaiden terveysturvallisen asioinnin sekä huolehtiaksemme henkilöstön turvallisuudesta otamme koronapassin käyttöön kaikille yli 16-vuotiaille asiakkaillemme sunnuntaina 28.11. alkaen. Näin voimme myös palvella asiakkaitamme normaalein aukioloajoin.

Koronapassi tarkistetaan THL:n hyväksymällä lukijasovelluksella. Sovelluksesta vastaa THL ja se ei kerää eikä tallenna tietoja. Koronapassi käy sekä mobiiliversiona että paperisena tulosteena. Tarkastuksen nopeuttamiseksi lataathan EU-koronatodistuksen osoitteesta www.kanta.fi valmiiksi puhelimeesi tai ota tulostettu todistus mukaasi. Varaudun myös tarvittaessa esittämään henkilöllisyystodistus. Saavuthan keilahalliin riittävän ajoissa, vähintään 30 minuuttia ennen keilavuorosi alkua.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pyydämme edelleen huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään käsidesiä sekä pitämään riittävää etäisyyttä muihin. Jos sinulla on vähänkin oireita, epäilyjä tartunnasta tai tunnet itsesi sairaaksi, siirräthän ystävällisesti keilailuvaraustasi ja vierailuasi keilahallissa.

Asiakaspaikkamäärämme on rajoitettu määräysten mukaisesti, jonka noudattamisesta henkilökuntamme huolehtii. Ruuhkan välttämiseksi keilakenkähyllyjen luona voit vaihtaa keilakengät vasta keilarata-alueella.

Tervetuloa viihtymään turvallisesti Tapiolan keilahalliin!