Yrityksille

Tyky-päivä

Tyky-päivästä virtaa työpaikalle

Työhyvinvointi on ajankohtainen asia. Milloin teillä viimeksi panostettiin työssä jaksamiseen ja mukavaan yhdessä oloon?
Tervetuloa viettämään rennon sporttinen työhyvinvointipäivä Tapiolan keilahalliin! Asiaa ja rentoutumista sopivassa suhteessa.
Kysy tarjousta yrityksellesi sopivasta Tyhy-paketista myynti@kaatolupa.fi tai 0400 618959.

keilaaja

Kokous

kokoushuone

Kokouksessa saa olla hauskaa!

Tapiolan keilahalli on innostava ja kannustava kokouspaikka. Meillä tehokas kokous yhdistyy sujuvasti hyvään ruokaan ja rentoon hauskanpitoon. Aloittakaa tiukalla asialla hyvin varustetussa ja viihtyisässä kokoustilassamme, nauttikaa maistuva lounas ja jatkakaa iltapäivää keilaten.

½ PÄIVÄN KEILA-KOKOUSPAKETTI sis.kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas, tunti keilailua 26,28 € / henkilö (alv 0%)
KOKO PÄIVÄN KEILA-KOKOUSPAKETTI sis.kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi, tunti keilailua 45,36 € / henkilö (alv 0%)

½ PÄIVÄNKOKOUSPAKETTI sis. kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas 17,19 € / henkilö (alv 0%)
KOKO PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI sis. kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi 36,27 € / henkilö (alv 0%)

Pikkujoulut

Toiminnalliset ja viihteelliset pikkujoulut keilaten!

Tapiolan keilahallissa vietätte niin yrityksen, osaston tai tiimin sekä urheiluseuran tai oman harrasteporukan pikkujoulut. Hohtokeilailua, hyvää ruokaa ja juomaa parhaassa seurassa. Tervetuloa viihtymään!

Olemme koonneet kaksi valmista Pikkujoulu-pakettia. Pikkujoulu-paketit sisältävät myös tunnin hohtokeilauksen (4-6 henkilöä / radalla), keilakengät sekä yksityisen kabinettitilan (max.24 henkeä) illallista varten. Isommalle seurueelle meiltä löytyy tilaa ravintolasalistamme.

Pikkujoulumenuiden lisäksi Ryhmämenustamme löydätte lisää illallisvaihtoehtoja. Myyntipalvelumme auttaa mielellään valinnoissanne! Meidät tavoittaa Chatilla tai sähköpostitse myynti@kaatolupa.fi.

Pikkujoulu-paketit 2018

Pikkujoulu-paketti I   35,84 € alv 0% / henkilö (40,90 € / henkilö sis.alv)
Nokilohta
Talon maalaissalaattia
Paahtopaistia ja piparjuuricreme
Pariisinperunoita
Saaristolaisleipää ja voita
Mangopannacotta
min. 20 henkeä
Pikkujoulu-paketti II  30,58 € alv 0% / henkilö (34,90 € / henkilö sis.alv)
Hampurilaisbuffet
Maalaisranskalaisia
Sipulirenkaita
Coleslaw-salaattia
Mozzarella-melonisalaattia
Erilaisia dippikastikkeita

Suklaa-trifle
min. 15 henkeä

Erikoisruokavaliot huomioimme erikseen.
kokoushuone

Ravintola Fikka toimii keilahallimme lounasravintolana sekä valmistaa tilauksesta ryhmällenne herkullisen illallisen.

Tilausmenu
Tilausmenu palvelee ryhmiä tai yrityksiä, kun kaipaatte hieman parempaa illallista keilailun yhteyteen. Miksi siis lähteä muualle ruokailemaan, kun se onnistuu kätevästi keilahallissa? Tilausmenumme sisältää keittiömme valmistaman runsaan ja maukkaan illallisen oheiselta á la carte listalta. Illallinen katetaan rauhalliseen kabinettitilaamme, josta on näkymät keilaradoille.

Keilaruokapaketit – Eat & Bowl Yhdistä keilaukseen ruokailu hauskassa seurassa! Oheiset valmiit ja maukkaat keilaruokapaketit sisältävät kaiken – hyvää ruokaa ja tunnin keilailun keilakenkineen!

Varaukset ja tiedustelut myynti@kaatolupa.fi tai 0400 618959.

Ota yhteyttä!