Yrityksille

Tyky-päivä

Tyky-päivästä virtaa työpaikalle Milloin teillä viimeksi panostettiin työssä jaksamiseen ja mukavaan yhdessäoloon? Tervetuloa viettämään rennon sporttinen työhyvinvointipäivä Tapiolan keilahalliin! Kysy tarjousta yrityksellesi sopivasta Tyhy-paketista myynti@kaatolupa.fi tai 0400 618959.

keilaaja

Kokous

kokoushuone

Kokouksessa saa olla hauskaa

Tapiolan keilahalli on kiinnostava ja kannustava kokouspaikka. Meillä tehokas kokous yhdistyy sujuvasti hyvään ruokaan ja hauskanpitoon. Aloittakaa tiukalla asialla hyvin varustetussa ja viihtyisässä kokoustilassamme, nauttikaa maistuva lounas tai päivällinen ja jatkakaa iltaa hohtokeilaten.

½ KEILA-KOKOUSPAKETTI (sis.kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas, tunti keilailua) 26,42€ / henkilö (alv 0%)

1/1 KEILA-KOKOUSPAKETTI (sis.kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi, tunti keilailua) 43,22 € / henkilö (alv 0%)

½ KOKOUSPAKETTI sis. Kabinetin käytön 3-4 h, aamupala tai lounas 17,33 € / henkilö (alv 0%)

1/1 KOKOUSPAKETTI sis. Kabinetin käytön 7-8 h, aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi 34,13 € / henkilö (alv 0%)

Ravintola

Ravintola Fikka toimii keilahallimme lounasravintolana sekä valmistaa tilauksesta ryhmällenne herkullisen illallisen.

Tilausmenu Tilausmenu palvelee ryhmiä tai yrityksiä, kun kaivataan hieman parempaa illallista keilailun yhteyteen. Miksi siis lähteä muualle ruokailemaan, kun se onnistuu kätevästi keilahallissa? Tilausmenumme sisältää keittiömme valmistaman runsaan ja maukkaan illallisen oheiselta á la carte listalta. Illallinen katetaan rauhalliseen kabinettitilaamme, josta on näkymät keilaradoille.

Keilaruokapaketit – Eat & Bowl Yhdistä keilaukseen ruokailu hauskassa seurassa! Oheiset valmiit ja maukkaat keilaruokapaketit sisältävät kaiken – hyvää ruokaa ja tunnin keilailun keilakenkineen!

Varaukset ja tiedustelut myynti@kaatolupa.fi tai 0400 618959.

Ota yhteyttä!