Keilailu

Hinnasto 1.8.2017 alkaen

Ratatunnit

Arkisin ennen klo 16 20€ / ratatunti
Ma – to klo 16-21 29€ / ratatunti
La ennen klo 17 ja Su klo 12-14 29€ / ratatunti
Pe – la klo 17-22 ja Su 14-18 35 € / ratatunti (hohtokeilailu)
Opiskeilijat, eläkeläiset arkisin klo 11-16 16 € / ratatunti

Arkipyhäpäivinä ratatunnin veloitus on viikonloppuhinta (29 €) Kenkävuokra 2 € / pari, alle 12-vuotiaat veloituksetta. Eteispalvelu pe-la 2 € / henkilö. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

Sarjakortit

5 kerran kortti 120 € (ei voimassa hohdossa)
10 kerran kortti 230 € (ei voimassa hohdossa)
Kausikortti 1 kk 150 €
Kausikortti 3 kk 320 €
Kausikortti 12 kk 800 €
Hyllypaikka / kausikaappi 38 €
Kokoustila 30 € / tunti
Maksuvälineinä käyvät pankki-, luotto-, Electron-, American Express- sekä Diners kortit.
Meillä voit maksaa myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä -kortilla, Virike-seteleillä ja -kortilla, Sporttipassilla sekä Ticket Mind and Bodylla.

Hohtokeilailu

Tapiolan keilahallissa hohtokeilataan perjantaisin ja lauantaisin klo 17–22 sekä sunnuntaisin klo 14–20. Hohtokeilailu on hauska ajanviettotapa isommallakin porukalla. Hohtokeilailu sopii yhtä hyvin lapsiperheille kuin illanviettoon suuntaaville työ- ja kaveriporukoille. Tunnelman takaavat hohtavat ja musiikin tahdissa ohjatut valot, hohtavat radat sekä menoon sopiva musiikki. Vietä hohdokas ilta hyvällä porukalla. Varaa rata tai soita 09 435 5330.

hohtokeilaus

Synttärit

Keilailusynttärit on hauska ja suosittu tapa juhlistaa niin pieniä kuin suuriakin sankareita. Tapiolan keilahallin synttärit sopivat kaikenikäisille; ränniesteet, kevyet pallot ja pienet keilakengät tekevät keilailusynttäreistä mukavan elämyksen myös pienille vieraille. Keilailuelämyksen lisäksi vieraille tarjoillaan tunnelmaan ja tilanteeseen sopivat herkut. Rakenna itse mieleisesi synttärikokonaisuus! Valitse menu, ilmoita vieraiden määrä ja toivottu ajankohta – me hoidamme loput! Varaukset info@tapiolankeilahalli.fi tai 09 435 5330.

Synttärimenu 1

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, hodarit, viinirypäleitä, karkkia, jäätelöä. Hinta 9,90€/henkilö.

Synttärimenu 2

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, lihapullat & ranskalaiset, karkkia, jäätelöä. Hinta 14,90€/henkilö.

Synttärimenu 3

Tarjoilun sisältö: limua/mehua, sipsejä, popcorneja, viinirypäleitä, kurkkulohkoja, pizzapalat (kinkkuananas tai jauheliha tai kasvis), karkkia, jäätelöä. Hinta 17,90 €/henkilö. Menu edellyttää väh. 8 hengen tilausta ja yhtenäistä pizzavalintaa. Erityisruokavaliot otetaan huomioon (ei koske menu 3 pizzaa). Ilmoitathan tästä varausta tehdessäsi.

Synttärimenut eivät sisällä keilaratahintoja. Keilaratojen hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen. Katso tarkemmin hinnastosta. Synttäreihin liittyviin keilaratavarauksiin sisältyy keilakenkien vuokrat.

Kilpakeilailu

keilaaja
keilaaja

Tapiolan keilahallissa on kilpailtu aina. Sarjapelitoiminta on vilkasta kauden aikana ja henkilökohtaisia kilpailuja pääset kilpailemaan lähes joka viikonloppu. Kauden kilpailukalenteri sekä meneillään oleva kilpailu päivitetään kauden 2017 alussa (elokuu). Tulospalvelun hoitaa keskitetysti Helsingin Bowlingliitto. Tuloslinkki löytyy tästä. Kiinnostaako kilpaileminen?! Ensilisenssillä pääset aloittamaan kilpailemisen ja pääset harrastuksessasi uudelle tasolle. Katso lisää www.keilailu.fi ja innostu haastamaan itsesi!

Tapiolan Halliliiga on tarkoitettu kaikentasoisille keilaajille. Joukkueessa heittää kerrallaan kaksi henkilöä ja pelaajia voi vaihtaa joukkueessa rajattomasti. Halliliigaa pelataan syys- ja kevätkaudella. Syyskaudella on mukana 12 joukkuetta, jotka pelaavat syys-joulukuussa kerran kaikkia vastaan yhdessä lohkossa. Uusia joukkueita voi tulla taas mukaan kevätkaudelle, jolle otetaan jo ilmoittautumisia vastaan. Kevätkausi starttaa tammi-helmikuussa. Halliliigan tulokset löytyvät täältä.

Pro shop

Omien keilailuvälineiden hankita tulee ajankohtaiseksi harrastuksen kiinnostaessa enemmän. Omat keilakengät, oman otteen mukaisesti porattu keilapallo sekä keilalaukku ovat harrastajan ensimmäisiä hankintoja. Tapiolan keilahallin Pro Shop on osa Pallotohtorit Pro Shop ketjua. Pallotohtori Jari Ratia palvelee ammattitaidolla kaikissa keilailuvälinehankinnoissa. Yhteydenotot numerosta 040 708 5315 tai jari.ratia@kaatolupa.fi. Seuraa Pallotohtoreita Facebookissa!
Pro Shop on avoinna sopimuksen mukaan.
Kannattaa soitella, voin olla lähempänä kuin arvaatkaan.

Tulossa tammikuussa – Storm Demo days
Haluatko kokeilla ja testata uusimpia keilapalloja ennen ostopäätöstäsi lähes omalla otteella? Nyt se on mahdollista. Storm Demo Days rantautuu Tapiolaan 30.1.2018. Puolentoista tunnin testailu maksaa vain 10 euroa. Ei ostopakkoa. Ilmoittaudu heti puh. 040 7085315.

pylväsporakone

Harrastetoiminta

keilaajia

Tapiolan keilahallissa toimii useita keilaseuroja, joihin liittymällä pääset harrastuksessasi eteenpäin. Keilahallimme henkilökunnalta saat lisätietoja. Koululaisten oma Let’s Bowl keilakerho on 7-18 vuotiaille koululaisille suunnattu harrasteryhmä, jossa on keilailun ohella myös muuta liikunnallista toimintaa. Kerhoon voi osallistua joko kausi- tai kertamaksulla: Kausimaksu 120 e/kausi/kerho (syksy tai kevät) sisältäen keilailun, muun liikunnan, kerhopaidan ja vakuutuksen. Kertamaksu 7 e/kerta sisältäen yhden keilatunnin.

Let’s Bowl harrastekerhon toiminta alkaa jälleen maanantaina 8.1.18 klo 17
Nyt ryhmä myös tiistaisin! Uusi ryhmä aloittaa tiistaina 9.1. klo 17. Paikalla on aina valmentaja ja apuohjaaja.
Tervetuloa mukaan kaikki keilailusta harrastuksena kiinnostuneet nuoret!